۲۰ دانشگاه مجوز تاسیس دانشکده علوم و فناوریهای نوظهور را دریافت کردند/ اعلام شرط ایجاد رشتهها در این دانشکده
صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره اقدامات انجام شده برای بازنگری رشتههای نوظهور اظهار کرد: اگر بخواهیم به عنوان بازیگر مهم در دنیا ایفای نقش کرده و مشکلات کشور را حل کنیم، باید در راستای پیشرفت علوم پیش برویم.
وی افزود: به تعبیر حضرت آقا برای پیشرفت علمی کشور باید با استفاده از ظرفیت محققان و پژوهشگران به خارج از مرزها برویم و برای تحقق این امر چارهای جز تامین زیرساختها و در نظر گرفتن استانداردها و تشکیل اکوسیستم برای اشتغال مبتکران خلاق و فناوری نداریم.
نصراله زاده تصریح کرد: یکی از زمینههای مهم برای تحقق این کار، تشکیل دانشکدههایی با رشتههای نو ظهور و نوپدید است؛ بنابراین در این زمینه هم اکنون به ۲۰ دانشگاه کشور که دارای استانداردهای لازم باشند و یک درصد علم دنیا را تولید کنند اجازه داده شده که دانشکده علوم و فناوریهای راهبردی یا نوظهور را تشکیل دهند.
رئیس دانشگاه تبریز گفت: رشتههایی که در دانشکده علوم و فناوریهای راهبردی یا نوظهور تدریس شوند باید بروز و میان رشتهای و در جهت رفع نیازهای کشور باشند و باعث میشود تا نخبگان تحصیل در این رشتهها را انتخاب کنند و جامعه پذیرای این دانشجویان است.
نصراله زاده بیان کرد: قطعا خروجی مقالات و تحقیقات دانشکده علوم و فناوریهای راهبردی، جامعه پند است و میتواند در بحث مرجعیت علمی کمک کننده باشد. هم اکنون زمینه کار فراهم شده و دانشگاهها از جمله دانشگاه تبریز به زودی به تاسیس این دانشکده اقدام میکنند.
انتهای پیام/